Museum bezoek

Museum bezoek in coronatijd,  regeltjes die telkens worden aangepast door de overheid, vanaf 1 dec zijn de mondkapjes verplicht en wil je een museum bezoeken kan dat niet meer spontaan je moet een plekje reserveren. Een online museum heeft geen last van al die maatregelen van de overheid. De collectie van een online museum staat immers online en is 24 uur per dag gratis toegankelijk.  

Het Platform Online Musea heeft een unieke verzameling aan collecties, die door particuliere verzamelaars zijn samengesteld. Deze verzamelaars bewaren ook het Nederlands erfgoed en daar zijn wij trots op. Het platform heeft een verscheidenheid aan collecties, van Antiek, Biografie, Foto Film Geluid, Gebouwen, Geschiedenis, Kunst, Militaria, Techniek, Vaartuigen, Volkeren, Voorwerpen en vel andere onderwerpen.

 

Ben je al nieuwsgierig geworden kijk dan op de prachtige collecties van de verzamelaars.

Reactie schrijven

Commentaren: 0