13. december 2020
Vierentachtig certificaten uitgegeven voor het jaar 2021 aan de leden van het platform Online Musea. Ik ben trots op deze verzamelaars die allemaal bijzondere collecties hebben verzameld.

09. december 2020
Museum bezoek in coronatijd, regeltjes die telkens worden aangepast door de overheid, vanaf 1 dec zijn de mondkapjes verplicht en wil je een museum bezoeken kan dat niet meer spontaan je moet een plekje reserveren.

12. november 2020
Twee nieuwe leden toegevoegd op Platform Online Musea. Verzameling over vingerhoedjes en luchtwachtdienst.

16. oktober 2020
Corona & Online Museum. Het voordeel van een online museum is dat je geen hoge kosten hebt van personeel en gebouwen. Er zijn zeker zaken die je treffen tijdens deze periode.

26. augustus 2020
Doe nu de gratis SEO test voor je website. Voer onbeperkt analyses uit op onze krachtigste servers. Helpt bij het identificeren van SEO-fouten en het optimaliseren van jouw website.

26. augustus 2020
Wij zijn verzamelaars die aangesloten zijn bij het Platform Online Musea en wij schrijven hier over onze activiteiten, belevenissen en nieuwe aanwinsten. Bezoek ook de website van de schrijver, klik op het de Blauw gekleurde onderstreepte tekst boven de datum.