Handboeien


Mario Cuffsworld

Op deze website kun je mijn handboeien verzameling bekijken, de handboeien uit mijn verzameling komen uit de hele wereld vandaan. Onze oudste hand en voetboeien komen uit begin 1900.

Ik hoor het graag als je suggesties voor mijn site of voor mijn verzameling hebt. Misschien verzamel je zelf ook wel handboeien. ik hoor het graag als je suggesties voor mijn site of voor mijn verzameling hebt.

 

Misschien verzamel je zelf ook wel handboeien.Zoek je meer informatie, wil je gewoon iets weten, of misschien heb je ook wel interesse om eens mee te werken als model voor de foto's en filmpjes. Je kunt me gewoon een berichtje sturen en zal dan zo spoedig mogelijk op je bericht reageren.

 

Fotoalbum

Website


Winkel

 

Ik hoor het graag als je suggesties voor mijn site of voor mijn verzameling hebt. Misschien verzamel je zelf ook wel handboeien.

Donateur van Online Musea

Ik ben een donateur van Online Musea. Een donateur helpt ons om de kosten te drukken. Donateur zijn heeft voordelen. De donateur krijgt een vermelding op onze nieuwsbrief en is prominent in beeld op onze website. Kort gezegd, de donateur ondersteunt Online Musea en wordt daardoor in het zonnetje gezet.  Meld je ook aan

Certificaat 2018

Certificaat Handboeien