Horen, Zien en Zwijgen


Three Monkeys

Welkom op deze homepage die uitsluitend gewijd is aan het verzamelen van Horen, Zien en Zwijgen. Wat willen ze ons eigenlijk vertellen, deze grappige apen die hun oren, ogen en mond dichthouden? 

Waar komen ze vandaan en wat is hun oorspronkelijke betekenis? De drie HZZ apen zijn meestal bekend in de vorm van beeldjes, aan hangertjes, tekeningen, kaarten of cartoons, maar er bestaat verder nog een ongelooflijk groot aantal HZZ artikelen in allerlei vormen, materialen en uitvoeringen. Niet alleen apen doen de Horen, Zien en Zwijgen bewegingen, maar ook bijna elke andere diersoort, mensen, boeddha’s, dwergen, sprookjesfiguren en nog veel meer. Horen, Zien en Zwijgen is een geliefd verzamelgebied in Europa en in USA waar verzamelaars elkaar op speciaal georganiseerde bijeenkomsten ontmoeten.

Veilige website. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden. https://www.three-monkeys.info

360 graden foto Three Monkeys
360 graden foto (klik op de afbeelding)
Three Monkeys
360 graden foto (klik op de afbeelding)

Ik ben een donateur van Online Musea. Een donateur helpt ons om de kosten te drukken. Donateur zijn heeft voordelen. De donateur krijgt een vermelding op onze nieuwsbrief en is prominent in beeld op onze website. Kort gezegd, de donateur ondersteunt het Platform Online Musea.

Certificaat Horen Zien en Zwijgen