Horen, Zien en Zwijgen


Three Monkeys

Welkom op deze homepage die uitsluitend gewijd is aan het verzamelen van Horen, Zien en Zwijgen. Wat willen ze ons eigenlijk vertellen, deze grappige apen die hun oren, ogen en mond dichthouden? 

Waar komen ze vandaan en wat is hun oorspronkelijke betekenis? De drie HZZ apen zijn meestal bekend in de vorm van beeldjes, aan hangertjes, tekeningen, kaarten of cartoons, maar er bestaat verder nog een ongelooflijk groot aantal HZZ artikelen in allerlei vormen, materialen en uitvoeringen. Niet alleen apen doen de Horen, Zien en Zwijgen bewegingen, maar ook bijna elke andere diersoort, mensen, boeddha’s, dwergen, sprookjesfiguren en nog veel meer. Horen, Zien en Zwijgen is een geliefd verzamelgebied in Europa en in USA waar verzamelaars elkaar op speciaal georganiseerde bijeenkomsten ontmoeten.

GOOGLE waarschuwt voor onveilige website. Als je wilt controleren of het veilig is om een bepaalde website te bezoeken, kun je de beveiligingsgegevens voor de site controleren. Je krijgt een waarschuwing in Chrome. http://www.three-monkeys.info

Certificaat Horen Zien en Zwijgen