Numismatz Kynologisch Penningkabinet


Frits Matzen

Een collectie penningen en medailles over honden. Penningen en medailles worden honderden jaren uitgegeven maar voor honden evenementen is men in Nederland ongeveer gestart bij de oprichting van de jachtvereniging ,,NIMROD " in 1874.

Gewonnen als prijs of uitgegeven ter herinnering van wedstrijden waar honden aan deelnamen of andere gelegenheden welke met honden te maken hadden. Rashonden, jachthonden, windhonden, sledehonden, politiehonden, blinden geleidehonden, hulphonden en trekhonden. 

Veilige website. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden. https://www.numismatz.nl/

 

BOEKEN VAN HONDEN en DIEREN  
Ik heb nog 37 hondenboeken in de aanbieding en nog een aantal dierenboeken.
Veel 1e druk uitgaven en boeken welke niet meer uitgegeven worden.   

Ik ben een donateur van Online Musea. Een donateur helpt ons om de kosten te drukken. Donateur zijn heeft voordelen. De donateur krijgt een vermelding op onze nieuwsbrief en is prominent in beeld op onze website. Kort gezegd, de donateur ondersteunt het Platform Online Musea.

Certificaat Numismatz