Poppenverzamelaar


Marie-José

Oude en Antieke Poppen Privé Collectie van Marie-José. Verzameling oude en antieke poppen/beren en ander oud speelgoed van voor 1955. Bent u ook zo gek op oude of antieke poppen / teddyberen en ander oud speelgoed ?

 Dan weet u dat achter iedere pop / teddy, of speelgoed een levensverhaal schuilt. Bezoek ook het poppen bejaardenhuis, waar uw pop of teddybeer zijn/haar rust kan krijgen. Snuffel maar lekker op mijn pagina's rond en kom gezellig nog eens terug om nog eens van deze website te genieten. Een reactie in mijn Gastenboek vind ik geweldig. Bedankt, Danke, Thanks, Merci.

Veilige website. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden.  https://poppenverzamelaar-simpsite-nl.nl

Ik ben blij dat via mijn website oude poppen/beren en speelgoed aangeboden worden, omdat sommige mensen iets van een dierbare hebben en er niks meer mee doen, of hebben nog iets liggen op zolder of in kelder wat jammer is om weg te gooien.

Certificaat Poppenverzamelaar