DenRonCollections


Dennis & Ron

DenRonCollections is opgericht in 1996. De verzameling bestond destijds uit van alles wat en we besloten om de verzameling meer inhoud en richting te gaan geven. Op deze website vertellen wij u hier graag meer over. Aangezien we beiden enorme bewondering hebben voor Hare Majesteit Koningin Wilhelmina ontstond het idee om vanaf dat moment zoveel mogelijk herdenkingsitems van deze fascinerende koningin in een verzameling bijeen te brengen. Terwijl de verzameling in omvang toenam, werd het echter steeds moeilijker om top stukken voor onze verzameling te vinden. De meeste verzamelaars zullen dit probleem herkennen. Dit is dan ook de reden dat we naast Koningin Wilhelmina ook van de andere leden van ons Vorsten huis items in onze verzameling hebben. 

 Als verzamelaars hebben we ook een aantal items dubbel, heeft u interesse, ga dan naar de pagina. Vergeet niet te melden om welke item het gaat en ook uw contactgegevens. Op dit moment hebben wij de volgende items beschikbaar. 


Ik ben een donateur van Online Musea. Een donateur helpt ons om de kosten te drukken. Donateur zijn heeft voordelen. De donateur krijgt een vermelding op onze nieuwsbrief en is prominent in beeld op onze website. Kort gezegd, de donateur ondersteunt het Platform Online Musea.


Wij zijn Dennis & Ron. Onze grote passie is ons Vorstenhuis en aangezien we beiden enorme bewondering hebben voor Hare Majesteit Koningin Wilhelmina ontstond het idee om zoveel mogelijk herdenkingsitems van deze fascinerende koningin in een verzameling bijeen te brengen.


instagram denron collection