Oude kerstversiering


De site die sinds 2000 digitaal de nostalgische kerstboomversiering onder de mensen brengt. Een feest van herkenning! In de 80er jaren van de vorige eeuw ben ik begonnen met het verzamelen van antieke kerstboomversiering.  Aan het eind van de 70er jaren kocht ik mijn eerste oude glazen kerstballen. Langzamerhand is de collectie uitgebreid met duizenden kerstboomversieringen en aanverwante zaken. Verschillende radio- en TV-stations maar ook maandbladen en kranten hebben aandacht aan mijn verzameling geschonken. Een groot aantal van de objecten zijn op tentoonstellingen te zien geweest. Verder doe ik nog steeds onderzoek naar de productiemethodes van de versiering en de landen van herkomst.   

Als verzamelaars hebben we ook een aantal items dubbel, heeft u interesse, ga dan naar de pagina. Vergeet niet te melden om welke item het gaat en ook uw contactgegevens. Op dit moment hebben wij de volgende items beschikbaar. 


Certificaat Oude kerstversiering

Vermeld je e-mailadres wanneer je een persoonlijke reactie verwacht met je opmerking.

Commentaren: 1
  • #1

    Zafer Akbay (donderdag, 14 januari 2021 13:41)

    Hoi ik heb ook 2 dozen vol antieke glazen kerstversiering van 100 jaar oud ofzo van mijn oma gekregen vraagme af wat het waard was