Koningsfan


Nederlandse Royals en de Buitenlandse Royals

Logo koningsfan

Op deze website kunt u alles te weten komen over de Nederlandse Royals en de Buitenlandse Royals! U kunt hier het laatste Koninklijke Nieuws tegenkomen en de biografieën van de Nederlandse Royals lezen. 

Verder kunt u ook de geschiedenis van ons Koninkrijk lezen op de pagina: "Geschiedenis Koninkrijk Nederland" en tevens vindt u hier ook de biografieën van de belangrijkste andere Europese Royals. Ook vindt u informatie over de Staatsbezoeken, Prinsjesdag, Protocol, Koningsdag, Hofhouding, Koninklijke Onderscheidingen en Paleizen. U kunt hier ook de aankomende Tentoonstellingen en Oranjebeurzen vinden op deze website. Tevens kunt u mijn zelfgemaakte foto's van de Paleizen bekijken op de pagina's: "Koninklijke Uitstapjes" en "Buitenlandse Uitstapjes". 

 

U vindt hier ook zelfgemaakte foto's van tentoonstellingen op de pagina: "Themafoto's Koninklijk Huis". En verder kunt u mijn ontvangen bedankkaartjes van de Royals bekijken op de pagina: "Koninklijke Bedankkaartjes". Ook kunt u mijn zelfgemaakte foto's van de Royals bekijken op de pagina: "Koninklijke Ontmoetingen"! 

Veilige website Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden.   https://koningsfan.nl