Droste branderij


Buiten heel veel oude en zeldzame blikken van af 1889 t/m 1974 hebben wij ook Nostalgische blikken van Droste uit de jaren 1975 – 1988 . Deze blikken kon je aan boord van een KLM vliegtuig kopen, in deze blikken zit geen cacao, 

maar rollen met verschillende smaken pastilles. Deze blikken werden in principe niet in reguliere winkels verkocht. Droste deed aan klantenbinding door het op touw zetten van verschillende spaaracties. Bij alle Droste producten zaten bonnen waarmee gespaard kon worden voor diverse artikelen. In 1920 is de Droste kop en schotel gratis tegen 50 bons. De decoratie van de Hollandse blikken is vermoedelijk bedacht door de Haarlemse reclametekenaar Johannes Misset 1898 t/m 1904. De Droste-branderij in de Nederlandse stad Haarlem was in gebruik van 1911 t/m 2004.


Fotoalbum

Website


Winkel

 

Daarnaast hoop ik zoveel mogelijk van mijn dubbele artikelen te kunnen ruilen. Als u zelf niet geïnteresseerd bent in ruilen, maar u heeft Droste spullen met logo's liggen waar u niets meer mee doet, mail mij dan a.u.b. wij kopen en verkopen.

Certificaat 2017

Certificaat Droste branderij

Contact Droste branderij

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.