KaVeeWee Sigarenfabriek


Raymond van Wely

De KaVeeWee sigarenfabriek werd opgericht door Karel Van Wely. De hoofdfabriek stond in Roosendaal met een dependance en er kwamen filialen in Nispen, Oud Gastel, Tholen, Wernhout, Reusel en Amersfoort.

Het merk werd vooral bekend door de Cubaantjes. Deze verzameling ben ik in 1984 begonnen, omdat ik een blikje zag staan in een sigarenwinkel in ’s-Hertogenbosch, terwijl de fabriek al 16 jaar niet meer bestond. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Ik ben ook een kleinzoon van de oprichter Karel Van Wely, dus ook vanwege de familierelatie was mijn interesse gewekt.  

Veilige website. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden. https://www.kaveewee.nl


 

 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe artikelen over de KaveeWee Sigarenfabriek.

Ik ben een donateur van Online Musea. Een donateur helpt ons om de kosten te drukken. Donateur zijn heeft voordelen. De donateur krijgt een vermelding op onze nieuwsbrief en is prominent in beeld op onze website. Kort gezegd, de donateur ondersteunt Online Musea en wordt daardoor in het zonnetje gezet.  

Certificaat KaVeeWee  Sigarenfabriek