Nederlandse Politie Toen & Nu


Sinds een paar jaar ben ik verwoed verzamelaar van alles wat met de Haagse politie te maken heeft. Met name de spullen uit vervlogen tijden, hebben mijn interesse, toen de agenten nog werden geselecteerd op het beheersen van lezen en schrijven.

Grote handen en barse stem, de mannen met de sabels die bij tij en ontij hun diensten draaiden, te voet of per fiets. Maar ook de Staatspolitie uit de Oorlogsperiode en de jaren erna, van Gemeente- en Rijkspolitie tot het huidige Regionale stelsel. Hier kun je dwalen tussen de items in mijn virtuele museum, mocht je zelf nog iets hebben van opa of jezelf dan ben ik altijd geïnteresseerd. 

Veilige website. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden.  https://www.nederlandse-politie-collectie.nl

 

Hier kun je dwalen tussen de items in mijn virtuele museum, mocht je zelf nog iets hebben van opa of jezelf dan ben ik altijd geïnteresseerd. Kijk op mijn website. 

Certificaat Nederlandse Politie Toen &Nu