Madama


Margareth Adama

Welkom op de Living Art Madama site, waar het beeldend werk van Madama centraal staat. In het virtuele Medicine Art Museum Madama, MAMMSA. vindt u honderden werken op (ongespannen) doek, werk op papier, werk op hout etc. 

Madama's werk is dynamisch, Kunst als Levensproces en Kunst als Medicijn van Zijn. Onder expositie vindt u telkens nieuwe werken. Madama is geïnspireerd door de verbinding tussen oude culturen, religies en mythen en de nieuwe betekenissen die daaraan verleend kunnen worden of het verbinden van ‘the antic and the actual’.

 

Mijn Topstuk "Sukhavati"

Sukhavati of het Gouden Land was de publiekstrekker op de grote overzichtstentoonstelling Madama Modern Sacred Art from the Heart in ECI Cultuurfabriek Roermond en het sierde ook de uitnodiging. Gemengde techniek met bladgoud en een prachtige goudkleurig object uit Myanmar, 122 x 80 cm. In 2014 door Madama gemaakt. Het trekt het licht aan, de zon speelt ermee en het maakt je iedere keer weer blij omdat je weet het licht zal zegevieren. Kunst als Communicatie, dat wil zeggen kunst gebruiken als middel tot communicatie met jezelf en anderen. Haar werk kan worden samengevat als Living Art Performance, Installatie van Inspiratie.

Sukhavati of het Gouden Land

Fotoalbum

YouTube


Website

 

Mobielvriendelijke website

Getest door Google op 30-08-2016


Winkel

 

Als verzamelaars hebben we ook een aantal items dubbel, heeft u interesse, ga dan naar de pagina. Vergeet niet te melden om welke item het gaat en ook uw contactgegevens. Op dit moment hebben wij de volgende items beschikbaar. 

Social Media

Facebook


Donateur van Online Musea

Ik ben een donateur van Online Musea. Een donateur helpt ons om de kosten te drukken. Donateur zijn heeft voordelen. De donateur krijgt een vermelding op onze nieuwsbrief en is prominent in beeld op onze website. Kort gezegd, de donateur ondersteunt Online Musea en wordt daardoor in het zonnetje gezet.  Meld je ook aan

Certificaat 2018

Certificaat Madama