Madama


Margareth Adama

Welkom op de Living Art Madama site, waar het beeldend werk van Madama centraal staat. In het virtuele Medicine Art Museum Madama, MAMMSA. vindt u honderden werken op (ongespannen) doek, werk op papier, werk op hout etc. 

Madama's werk is dynamisch, Kunst als Levensproces en Kunst als Medicijn van Zijn. Onder expositie vindt u telkens nieuwe werken. Madama is geïnspireerd door de verbinding tussen oude culturen, religies en mythen en de nieuwe betekenissen die daaraan verleend kunnen worden of het verbinden van ‘the antic and the actual’. 

Veilige website. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden. https://www.madama.nlIk ben een donateur van Online Musea. Een donateur helpt ons om de kosten te drukken. Donateur zijn heeft voordelen. De donateur krijgt een vermelding op onze nieuwsbrief en is prominent in beeld op onze website. Kort gezegd, de donateur ondersteunt het Platform Online Musea.

Certificaat Madama