Kristalscanners


Gerrit van den Ham

De verzameling kristalscanners is begonnen in 2004. Op dat moment had ik mijn eerste ( Handic 006 ) en tweede ( Jomaco 3102 ) scanner op de plank staan. Toen ik ook de Jomaco JO-210 in mijn bezit kreeg is de verzameling begonnen. 

Veel scanners komen uit Nederland maar sinds medio 2005 komen de scanners ook uit het buitenland. Sinds kort staan er ook diverse computerscanners bij, dit om diverse merken compleet te krijgen. In vele landen om ons heen en ver daarbuiten zijn de scanners waarbij o.a. politie mee afgeluisterd kan worden streng verboden.

Het verzamelen hiervan is dus niet wereldwijd toegestaan. Het zal lastig worden om de verzameling in b.v. Luxemburg tentoon te stellen. Vriendelijke groet, Gerrit van den Ham.  

GOOGLE waarschuwt voor onveilige website. Als je wilt controleren of het veilig is om een bepaalde website te bezoeken, kun je de beveiligingsgegevens voor de site controleren. Je krijgt een waarschuwing in Chrome.  http://www.kristalscanner.nl

 

Gezocht!!! Diverse kristallen van politie, brandweer en ambulance.

Politie: 68H.....86.8875 Mhz 76H.....86.9875 Mhz 80H.....87.0375 Mhz Verder diverse M-nummers + veel porto kristallen. Brandweer: 153.5875 Mhz

Certificaat Kristalscanners