Eierdopjes


Ad's eierdopjes verzameling en ruilpunt

Welkom bij Ad's eierdopjes verzameling en ruilpunt. Ik verzamel sinds 1980 samen met mijn vrouw Riek eierdopjes. Wij exposeren op onze website al onze eierdopjes, momenteel (okt 2015) 31000 stuks, aardewerk en porselein op voetje.

Daarnaast staan ook meer dan 5000 eierdopjes zonder voetje, 2000 figuurdopjes. 800 metaaldopjes en 800 plastic eierdopjes die wij niet verzamelen , maar wel gefotografeerd hebben op de website. Ook staan er meer dan 140 verzamelingen die wij in de loop der jaren gekregen en gekocht hebben, voorzien van de naam van de verzamelaar, op onze website. Om te ruilen staan er altijd 5000 verschillende eierdopjes op de website.  

GOOGLE waarschuwt voor onveilige website. Als je wilt controleren of het veilig is om een bepaalde website te bezoeken, kun je de beveiligingsgegevens voor de site controleren. Je krijgt een waarschuwing in Chrome.  http://www.eierdopjes.nl

Omdat we complete verzamelingen krijgen en kopen, hebben we veel dubbele eierdopjes. Voor verzamelaars in Nederland hebben wij een ruilmogelijkheid opgezet, om hun dubbelen met ons te ruilen. Dit geldt voor hoeveelheden tot 25 stuks. 

Certificaat Eierdopjes