Vingerhoedwereld


Vingerhoeden

Zoals het vaak gaat met verzamelen ontstaat een verzameling meestal door een toeval of door toedoen van iemand anders….. dit laatste was bij mij het geval! Mijn moeder overleed in 2002 en liet mij een verzameling van zo’n 350 vingerhoedjes na.  Ik had geen enkele belangstelling voor deze verzameling maar ja, wegdoen  vond  ik ook niet zo’n leuke gedachte. Ik wist dat moeder met veel liefde en aandacht deze verzameling tot stand had gebracht en bovendien had ikzelf vele vingerhoedjes tijdens mijn vakanties voor haar meegebracht…. Ik besloot toen om ze voorlopig  te bewaren en wie weet zou ik er nog wel eens een goede bestemming voor vinden! Dit duurde tot de volgende vakantie en toen drong zich de vraag aan me op: neem ik een vingerhoedje mee naar huis of niet? Ik kocht er een in een souvenirwinkeltje in een klein stadje in Frankrijk en de rest laat zich raden….. de afgebeelde vingerhoedjes op de website zijn daadwerkelijk in mijn bezit. Ik ben nog volop bezig met het uploaden van foto's, alle reden om terug te komen. Met vriendelijke groet, Jenny Janssenwebshop

Elke verzamelaar heeft wel een aantal dubbele exemplaren in de collectie. Op deze pagina bied ik mijn dubbele vingerhoedjes aan; vanwege de administratie onder voorbehoud. Het heeft mijn voorkeur om ze te ruilen maar kopen kan natuurlijk ook. U kunt een berichtje sturen en dan neem ik contact met u op!


Ik ben een donateur van Online Musea. Een donateur helpt ons om de kosten te drukken. Donateur zijn heeft voordelen. De donateur krijgt een vermelding op onze nieuwsbrief en is prominent in beeld op onze website. Kort gezegd, de donateur ondersteunt Online Musea en wordt daardoor in het zonnetje gezet.